FIN MVA Absolutis Finn Gream

(11.9.1997-17.10.2011)

Kimu tuli meille elokuussa 2002 aikuisena kodinvaihtajana. Kimun edellinen elämä oli ollut ilmeisen karua, kuntoutumiseen normaaliksi koiraksi meni useampi vuosi sen jälkeen kun Kimu pääsi meille asumaan. Pienin askelin Kimun luottamus hyviin ihmisiin palautui ja siitä tuli iloinen koira, joka ei enää pelännyt luokse tulevia askelia tai korotettua kättä...

Kimu tykkäsi toisten koirien seurasta, pitkistä rapsutushetkistä, metsälenkeistä ja auringossa torkkumisesta. Kimu oli innokas temppujen tekijä, ja sen kanssa harrastettiin agilityä ja tokoa. Kimu pysyi pitkään hyvässä kunnossa, vasta yli 13-vuotiaana piti lenkkejä lyhentää. Täysin terveenä Kimu ei elämäänsä viettänyt, mutta lääkitysten avulla Kimu pysyi oireettomana ja hyväkuntoisena. Pissatulehduksia hoidettiin lukuisia, sydämen vajaatoiminta alkoi oirehtimaan 12-vuotiaana ja munuaisten vajaatoiminta 13-vuotiaana, mutta niihin kaikkiin oli hyvät lääkkeet. Lopulta vähän yli 14-vuotiaana Kimun munuaiset antoivat äkisti periksi, ja rakas pieni koira oli saatettava seuraavalle matkalle.

Ikävä on vieläkin musertava. Kimu oli ihana koira, ei koskaan tehnyt kärpäsellekään pahaa, ja ansaitsi vain hyvää osakseen.

Kunnes näemme vielä!